Beoordelingen van Happy World Assen

Recente recensies van Happy World Assen

5 sterren na 48 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

De sushi was weer heerlijk!!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat hebben we heerlijke gegeten. We Komen vast terug. Wij wensen jullie een fijn weekend en vriendelijke groet Van Riekus en Gerrie

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker zeker voor herhaling vatbaar. Wel zou het weer Leuk zijn als we weer lekker konden wokken bij jullie. Kunnen we niet op wachten

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was weer geweldig lekker.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer top 👍

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Vanavond heerlijk gegeten! Het was weer genoeg voor ons zessen, we kunnen er zelfs nog een keer van eten met z’n allen! Genoten!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, tegen een redelijke prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit + hoeveelheid (te veel!) en mooi op tijd geleverd, een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Misschien iets om patat apart in zakje mee te doen, hierdoor worden ze niet zo slap. De rest was echt TOP! Zeker voor herhaling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was super. En bedankt voor de top service

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De Poké Bowls waren weer heerlijk!!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten zag er goed uit en was goed warm.Corona maatregelen werden goed nageleeft

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg ekker en snel klaar. Grote porties en goed gevuld! Goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pokebowl gegeten.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten en het zag er goed en verzorgd uit. Kwam ook netjes op tijd aan!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

1ste keer eten bestellen bij happy world en het eten is heerlijk...precies zoals wij verwachten...

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goede kwaliteit en hoeveelheid. Mag iets meer keuze voor vegetariërs.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Biefstuk besteld wat geen biefstuk bleek te zijn. Erg teleurgesteld in het eten. Ik wacht wel tot het restaurant weer open is. Afhalen doe ik hier nooit weer

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

heeeeeerlijk

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is zoals we gewend zijn , goed en lekker .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben vandaag een voordeel menu voor 4 personen besteld. Het eten is heerlijk en met ruime portie's gegeven en ook snelle service. Een aanrader en herhaling vaatbaar 👍

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

snel klaar makkelijk bestellen en l gemakkelijk thuis betalen met ideal

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Volgende keer bestellen wij weer. In de toekomst hopen wij ook op afhaal was echt super.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt voor de snelle service en het lekkere eten. En een zeer vriendelijke bezorger :) . Heel handig dat er nu ook een bezorgdienst is. Ik ga zeker vaker bestellen nu we nog niet in het restaurant kunnen eten.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling vlot gebracht en goed op de hoogte gehouden over de status vd bestelling. Het eten was prima van smaak en de hoeveelheid was ruim voldoende! Dit doen we nog een keer.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkaah weer happy world ,hadden jullie veel eerden moeten doen , heerlijk was in een keer op

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was keurig op tijd klaar en we hebben heerlijk gegeten . Was genoeg hadden zelfs nog over . Dus morgen nogmaals genieten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en zeer goed. Bedankt.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, ook nog allemaal goef op temperatuur, en keurig op de afgesproken tijd afgeleverd

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Topper

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Samen met mijn kleindochter emy heerlijk gegeten. Het eten wat we hebben afgehaald heerlijke kwaliteit (maar ik had ook van Happy World niet anders verwacht. Een aanrader!!!!!!!!!!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Echte vleesgerechten afhalen is altijd een vraagteken. Hadden een portie biefstuk en kipfilet besteld. Was nog lekker warm bij thuiskomst (kwartier rijden), daarvoor complimenten. Eerste 2 stukken waren ook erg lekker, maar daarna werd het al snel droog wat jammer was. Ook gaart het vlees in de warmte van de bakjes natuurlijk verder. Al met al hebben we opzich prima gegeten, de standaard Aziatische gerechten waren ook zeer geslaagd en het was allemaal erg mooi gepresenteerd, maar voor de echte grillgerechten zullen we nog even geduld moeten hebben tot we weer heerlijk naar het restaurant zelf kunnen gaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Niets op aan te merken. Fantastisch van smaak (zoals verwacht) en heel goed op temperatuur!! Gewoon super allemaal... Hopelijk kunnen we binnen niet al te lange tijd weer aan tafel bij jullie...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten heeft ons erg goed gesmaakt. Je krijgt erg veel eten voor weinig geld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles uitstekend. Snelle service. Lekker eten. Grote porties. Vriendelijke bediening.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk. Alles was goed bereid. Voldoende en goed warm. Maar wij zijn ook niet anders gewend ☺️

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het menu was voortreffelijk, gaan we vaker bestellen.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, we missen alleen nog de knoflookwok 🤞🏻

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goed

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte heerlijk, voor herhaling vatbaar!!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super service. Eten was zoals je gewend bent als je er eet helemaal top. Wij kregen zelfs extra dan de hoveelheid dat bij de producten stond. Wij gaan zeker vaker bij jullie weghalen. Het is een aanrader.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk Een echte aanrader